Příprava profesionální šlehačky
Překvapte své návštěvníky těmi nejlahodnějšími dezerty! Objevte tajemství profesionálů v kuchyni v tomto blogu. Jak vlastně vyrobit tu jemnou, šlehanou smetanu a pusinky? Tajemství spočívá v oxidu dusném. Oxid dusný určuje mnoho ohledně chuti, textury a trvanlivosti smetany. Kombinací oxidu dusného se šlehačkou můžete mít lahodnou, krémovou šlehačku připravenou během několika minut.
SEPSALI JSME PRO VÁS NÁSLEDUJÍCÍ KROKY:
Odšroubujte hlavu ze své šlehačky, nalijte přesné množství smetany odpovídající velikosti, spolu se sladidlem nebo práškovým cukrem podle chuti, a znovu připevněte hlavu.
Najděte držák na N2O kartuše a odšroubujte ho. Vložte hadici z nabíječky na oxid dusný do držáku kartuše a odšroubujte regulátor tlaku, abyste uvolnili oxid dusný. Naplňte šlehačku. A znovu utáhněte držák kartuše.